marți, 3 noiembrie 2009

Mircea Geoană!



Candidatul PSD la Cotroceni este, după cum chiar dânsul a declarat, urmaşul lui Iliescu!
Poate ne trezim cu minerii la o eventuală suspendare a viitorului preşedinte!

5 comentarii:

william spunea...

Mircea Geoana este un om politic cu viziuni europene si occidentale care a intrat in politica in 2001 singurul candidat competent din noua generatie de politicieni.

Ionuţ Androne spunea...

Sunt de acord cu tine că e un om politic competent şi altele...!
Însă eu nu cred că el, prin puterea sa politică, conduce un asemenea partid...cum de asemenea nu cred că s-a distanţat de viziunea politică a lui Iliescu.
Toate acestea, plus multe altele mă fac să cred că acest om este doar o marionetă, cu viziune politică europeană, între rechinii PSD.

Anonim spunea...

CRED IN GEOANA - ESTE UN TIP FAIN. GEOANA ESTE PANA LA URMA CEA MAI POTRIVITA ALEGERE PENTRU INDATORIRILE CUMINZI SI LEGALE ALE FUNCTIEI DE PRESEDINTE. PANA LA URMA TARA ASTA TREBUIA SA ISI REVINA DIN CRIZELE SI SPASMELE PE CARE LE-A PROVOCAT BASESCU. AZI AVEM NEVOIE DE UN PRESEDINTE ECHILIBRAT SI UN PRESEDINTE BINE ASIMILAT IN CERCURILE INTERNATIONALE - CEEA CE MIRCEA GEOANA ESTE. DE ASTA IL RESPECT SI IL VOREZ.

Dorian spunea...

Mircea Geoană este unul dintre cei mai buni diplomaţi pe care i-a avut România în ultimii 20 de ani. Ca preşedinte, îşi va folosi relaţiile din SUA şi din UE pentru a atrage investiţii străine pe termen lung şi a scoate ţara din criză.
Aşa că ţineţi minte 3 cuvinte: MIRCEA GEOANĂ PREŞEDINTE!

Ionuţ Androne spunea...

@ Anonim
@ Dorian
Nu am spus că Geoană este incompetent sau că nu ar fi potrivit pentru funcţia de preşedinte.
Însă, pe lângă faptul că vă înţeleg ardoarea susţinerii lui Geoană, cred că datorită acestor calităţi Mircea Geoană nu poate fi preşedinte.

Trimiteți un comentariu

Comentează