joi, 7 ianuarie 2010

Opinii




1) Chestia asta cu Prigoana Jr. mi se pare o facatura bine pusa la punct de catre cei din PDL. Cu acest prilej vor sa mimeze o situatie care scoate in evidenta neimplicarea lui Basescu in problemele partidului. Nu vor decat sa dea nastere unei false multitudini de opinii, care pare normala in aceste momente in viata unui partid.
Oricum ar fi, eu sunt de parere ca Stroe este mai potrivit din punct de vedere al experientei in politica dar si Prigoane Jr poate aduce un suflu nou in politica, lucru evident necesar.

2) In legatura cu ultimele conflicte din media…eu cred ca nu este decat o capcana, intinsa presei de Basescu si muscata din plin de cei vizati, cu scopul de a dezbina. Tot ceea ce a facut si face Traian Basescu, este sa laude anumiti jurnalisti si sa-i critice pe ceilalti, cu scopul de a crea zazanie in randul breslei cu pricina. Dupa parerea mea presedintele reuseste incet, incet sa-si duca la indeplinire planurile de dezbinare a PSD-ului si a presei, lucruri care ar ajuta PDL-ul in viitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează