vineri, 29 mai 2009

Ciutacu şi europarlamentarii


Ieri seară la A2 Victor Ciutacu a reuşit să scoată partea bună din fata preşedintelui. Cum? Numai el ştie!
Întrebări decente dar directe, incomode dar formulate frumos, cam aşa au stat lucrurile, rezumativ, aseară în emisiunea Tonomatului de ieuro.
Părerea mea despre EBA s-a schimbat oleacă datorită acestei emisiuni dar în continuare nu o cred în stare să schimbe ceva din PE.

6 comentarii:

andreiraduM spunea...

Cum a reusit?
Simplu!
Intrebarile i-au fost inmanate cu ceva timp inainte (minim 2 saptamani), pentru a avea timp sa le inteleaga, apoi sa-si construiasca raspunsurile si sa le memoreze.
Pe mine m-a scarbit emisiunea. Moderatorul parea a fi pitipoanca, iar invitatul tonomatul agresiv transformat intr-un pudel cu fundita roz.

EBA a ramas la fel de monosilabica, pardon... monoconsonantica:
"Aurora:
è raro errare,
è orrore irrorare,
e' reo aereare,
e ora aereo: orario!" (http://lacionfolata.splinder.com/post/15588352)

Ionuţ Androne spunea...

Nu cred că întrebările i-au fost înmânate înainte de emisiune, din simplul motiv că Victor Ciutacu nu şi-ar periclita benevol cariera, mai ales în urma unei emisiuni cu EBA.

andreiraduM spunea...

Eu cred.
De ce?
Pentru ca, in ultimul timp, dom' Ciutac a devenit atat de maleabil, molatic, aproape lenes in discursul sau ce vizeaza familia prezidentiala.
O fi avand motivele lui...

Si ce ma mai face sa cred?
Faptul, incontestabil, ca in cei 20 de ani de mers pe drumul libertatii in exprimare, mai toti jurnalistii cu "naduf" au pasit pe aceiasi trambulina folosita de catre politicieni!

Coloana vertebrala s-a adaptat uimitor la capitalismul salbatic, devenind atat de maleabila, precum zgarciul de prins teancul de euroi!

Ionuţ Androne spunea...

Îţi înţeleg părerea şi în unele privinţe ai dreptate, însă eu îl urmăresc de ceva timp pe Victor şi vreau să cred că are coloană vertebrală, una solidă chiar.
Şi încă odată...nu cred că Ciutacu şi-ar vinde pielea într-o emisiune cu EBA.

andreiraduM spunea...

Ionut, sper ca tu sa ai dreptate.
Eu voi merge la vot, insa nu sa votez, ci sa imi exercit dreptul la libera exprimare pe care, inca il mai am, adica sa spun: NU AM CU CINE SA VOTEZ!

Ionuţ Androne spunea...

Există o asemenea ştampilă?!

Trimiteți un comentariu

Comentează