marți, 8 septembrie 2009

Cearta care saltă audienţa!




NAŞUL despre CIUTACU:

Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. CIUTACU: Afirmaţii instigatoare, calomnioase de la un capat la altul
Apropierea alegerilor pentru Cotroceni separă apele în talk-show-urile TV. Radu Moraru s-a lansat aseară într-o serie de acuzaţii la adresa lui Victor Ciutacu. Naşul de la B1 TV a cerut arestarea lui “Victoraş“, “un fost bandit care a ciordit“. “Unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi”, a spus Moraru, într-o emisiune în care invitat a fost premierul Emil Boc şi în care au mai fost incriminate şi alte nume din presă.

Afirmaţiile lui Moraru au atras o plângere la CNA din partea lui Ciutacu.

Ciutacu, pentru paginademedia.ro:

„Sunt calomnioase de la un capăt la altul (niciodată probate) pe zona de presupusă corupţie a mea şi sunt repetate in mod obsesiv. Sunt afirmaţii instigatoare, în pasajul în care cere cu subiect şi predicat arestarea mea.”


Iată câteva extrase din emisiune:


Radu Moraru:

Păi presa de astăzi, unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi. E adevărat, nu mai dau cu bâta, acum dau cu scrisul şi lovesc poate zeci de mii de oameni. N-aţi văzut, Patapievici a ajuns cel mai înjurat om. N-am văzut să fie înjurat un fost bandit care a ciordit, l-am văzut pe unul Victoraş, care a lucrat cu Omar Hayssam şi cu Muşetescu. Victoraş, bă tati, voi aţi ciordit acolo, aţi privatizat, ce aţi făcut, vă întreb şi eu? Spune-ne despre ălea, lasă tu părerile tale politice.

Cum e posibil? Acolo ne ocupăm noi de curăţenia asta. Domnul Emil Boc, ocupaţi-vă puţin de curăţenia în zona aia, mai multă fermitate. Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. Vă spuneam de acel tânăr. Care sigur, nu e tânăr, că omul e trecut de o vârstă, dar are chipul lui angelic, şi e vorba de un băiat, îi spunem Victoraş. Care repet, am spus-o de multe ori, e micuţ, e un … mic, nici nu ştiu cum să-i spun.



Iată cum a reuşit Radu Moraru să-i atragă în capcană pe cei care îl criticau pe Băsescu, prin acuzaţii calomnioase, care nu fac altceva decât să-i ţină ocupaţi.
Moraru îşi face treaba...îşi ia banii...iar Ciutacu şi prietenii se ocupă cu procatoriatul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează