vineri, 31 iulie 2009

Cine sunt adevăraţii acţionari ai televiziunilor?!




Primaria Constanta condusa de Radu Mazare a contractat anul acesta servicii de publicitate in valoare de peste 800.000 de euro. Contractele au fost castigate de o singura companie: Soti Cable Neptun.

Actionarii societatii care detine televiziunea locala Tv Neptun sunt parteneri de afaceri cu Radu Mazare. Compania a mai obtinut si alte contracte de publicitate de la autoritatile locale din judetul Constanta, conduse de colegii de partid ai primarului Mazare, care este seful filialei judetene a PSD. Intrebat de cum si de ce au fost dati cei 800.000 de euro companiei Soti Cable Neptun, Mazare a declarat: “Cui era sa dau, la Realitatea Tv?”

Mazare: Asta v-a invatat Basescu, sa anchetati

Primarul Radu Mazare a declarat pentru HotNews.ro ca nu vede nicio problema in acordarea contractului pentru televiziunea detinuta de catre partenerii sai de afaceri. "E televiziunea locala cu cea mai mare audienta. Cui era sa dau, la Realitatea Tv? Daca vreti sa stiti, un sondaj din 2007 arata ca populatia din Constanta este cea mai bine informata despre ce face municipalitatea. Oricum, dumneavoastra anchetati. Asta v-a invatat Basescu, sa anchetati. Toata lumea ma ancheteaza, ANI, mani, DNA, toti ma ancheteaza", a declarat Mazare.


Cat despre faptul ca in nota de fundamentare a contractului de 2.689.076 lei incheiat tot cu Soti Cable Neptun se mentioneaza ca vor fi achizitionate stiri si se va promova imaginea pozitiva a Primariei, Mazare a declarat ca nu stie detaliile contractului. "Eu nu stiu toate contractele. Nu stiu despre ce vorbiti. Oricum, contractele sunt anchetate si de Curtea de Conturi, de specialistii de acolo. Anchetati si dumneavoastra ca de cinci ani in tara asta nu poti face nimic ca esti mereu anchetat. Nu mai pot sa vorbesc acum. Sunt la o conferinta care se transmite si pe Neptun Tv", a incheiat Radu Mazare.

P.S. Poate atunci când văd un jurnalist ori un reporter că îşi face liniştit treaba ar trebui să îl pun să mă mă salute respectuos!

De ce? păi pentru că eu îl plătesc, adică eu sunt unul dintre cei care îi pune pâinea pe masă. Poate părea meschină gândirea mea, însă după recentele scandaluri privind presa, în special televiziunile, am tot dreptul să gândesc aşa.

Dacă Radu Mazăre face lucrul acesta, de ce nu aş gândi că şi alţi ordonatori de credite din administraţia publică fac acelaşi lucru, doar pentru a-şi îmbunătăţii imaginea în ochii votanţilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează