joi, 15 octombrie 2009

Iată de ce vor pierde alegerile cei contra Băsescu!














Sunt o mulţime de motive pentru care înclin să cred că toate aceste voci media, contra Băsescu, au contribuit decisiv la câştigarea unui nou mandat a lui Zeus.

Subiectivismul ieşit din comun prezentat zilnic de Antena 3 prin Dana Grecu, Gabriela Firea, Mihai Gâdea şi majoritatea invitaţiilor lor, este bineînţeles motivul principal. Apoi urmează invitaţii prezenţi aproape în fiecare zi la aceste emisiuni, care îşi manifestă evident ura faţa de Băsescu, provenită probabil de la unele probleme personale...lucruri care mă fac să cred că diferenţa între emisiunile lui Diaconescu şi Capatos şi cele politice sunt nule.

Nu ar fi foarte evident dacă cei din PDL, invitaţi şi ei pe unde nu sunt"măcelăriţi", nu ar lua o poziţie perfectă, cea de victimă blamată, comportare care mă face să percep foarte uşor diferenţa dintre subiectivism(de care m-am săturat) şi obiectivism(de care avem nevoie).

Un om care ştie de ce este în stare Băsescu şi gaşca lui pentru a-şi menţine puterea şi care ştie de asemenea ce influenţă şi scop are toată lumea politică de la noi(inclusiv cei contra Băsescu)...îşi va da seama că aceia care îl critică pe Băsescu, iar pe ceilalţi îi iubesc, sunt, evident, de partea cuiva.

Iar dacă îl bagi în direct pe Iliescu pentru a-ţi spune ce rău face Băsescu...totul este pierdut!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează