joi, 18 iunie 2009

Poliţistul criminal

Un poliţist din Constanţa, care se îndrepta spre serviciu, a accidentat mortal un om, în timp ce acesta se deplasa legal pe marginea drumului.
Poliţistul nostru era beat şi spune că nu l-a vazut pe bărbat, deoarece era întuneric şi vizibilitatea era foarte redusă.

Poate că drumul nu era iluminat corespunzător, poate că poliţistul era obosit, poate că...o mie de motive...însă acest om al legii, nu ar nicio scuză pentru faptul că era băut, era la volan şi mai mult decât atât, se ducea la serviciu pentru a asigura siguranţa cetăţeanului. Cum? Numai el, cei pe care i-a apărat până acum şi poliţia română ştie!

Iată relatarea scrisă a celor de la PRO-TV alături de filmarea din acea seară.

Proba cu etilotestul i-a lasat fara grai pe colegii de la Politia Rutiera: avea o alcoolemiei care depasea 1,1. Si asta, va reamintim, pe cand mergea la serviciu, in uniforma!

La o astfel de alcoolemie, medicii spun ca soferului i se reduce acuitatea vizuala cu 20-30 de procente, are tulburari de echilibru, dificultati de vorbire, iar capacitatea de conducere a masinii este serios afectata. In aceste conditii, nu este de mirare ca politistul nu l-a observat pe barbatul de pe marginea drumului.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează