luni, 15 iunie 2009

Cutean după gratii!


Vasile Emilian Cutean (n. 31 mai 1965, oraşul Sebeş, judeţul Alba) este un politician român, membru al Parlamentului României din partea Partidului Social Democrat.

Pînă în decembrie 2004 a fost secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor. A fost învinuit de Departamentul Naţional Anticorupţie că în această calitate ar fi virat nelegal 4 miliarde de lei vechi asociaţiei de revoluţionari pe care o conducea. După alte surse, suma a fost doar de 3 miliarde lei vechi, iar problema legală o constituie faptul că la data semnării ordinului de plată Emilian Cutean nu mai avea calitatea de secretar de stat, fiind destituit cu puţin timp înainte.

Din Decembrie 2004 face parte din Colegiul Naţional al Institutului Revoluţiei Române, numit prin decret al preşedintelui Ion Iliescu.
Este membru în Comisia parlamentară pentru problemele revoluţionarilor.
Sursa: Wikipedia

Cam aşa arată descrierea succintă a secretarului de stat Emilian Cutean şi a acţiunilor sale, pentru care astăzi a fost condamnat la închisoare.

Ca să ne dăm seama de natura omului, cu precădere a românului parvenit, ne ajută să urmărim acţiunile acestui secretar de stat, care a devalizat statul cu o sumă uriaşă de bani, oploşindu-se pe cadavrele şi lacrimile celor care au reuşit să elibereze ţara de ororile comunismului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează